Contact image

"*" indicates required fields

Nombre*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Najčešće postavljana pitanja – Mi smo vaš Bosanski, Hrvatski i Srpski advokatiPITANJE: MOJ POSLODAVAC JE ODBIO MOJU TARDNJU. ŠTA DA RADIM?

Ako je vaš zahtev odbijen, pozovite Hansford Advokatsku Kancelariju odmah za pomoć. Mi smo tečno u Bosanskom, Hrvatskom i Srpskom jeziku . Mi ćemo otkriti razlog poricanja i objasniti situaciju sa vašim slučajem. Mi ćemo podneti za sudski datum u vaše ime. Mi ćemo ići na suđenje da bi se vaša priča mogle cuti pred sudijom. Mi smo vaši advokati! Međutim, imajte na umu da nas pozovete što pre je moguće. Naknade radnicke kompenzacije imaju vremenska ograničenja.PITANJE: JA SAM NESPOSOBAN/NA ZA RAD. MOGU LI PRIUSTITI ADVOKATA ZA MOJ SLUCAJ?

Da, Hansford Advokatska Kancelarija će vas voditi kroz proces radničke kompenzacije. Naša firma ima ugovor nepredviđene naknade, što znači da nemate na pocetku nikakve troškove za zastupanje. Naša firma oporavi naknade po osnovu beneficija koje ostvaruje za vas! Mi tečno govorimo Bosanski, Hrvatski i Srpski jezik.PITANJE: STA MOGU URADITI O IZGUBLJENOJ ZARADI?

Ako ste povređeni na poslu, mozda ćete dobiti beneficije prihoda . Preporučujemo da se obratite Hansford Advokatskoj Kancelariji da razgovaramo o svim beneficijjama koje vi mozete pimiti.PITANJE: POVRIJDIO/LA SAM SE NA POSLU I TREBAM MEDICINSKI TRETMAN. KO PLACA ZA MOJ TRETMAN?

Ako ste bili povređeni na poslu, vaš poslodavac treba da plati za vas medicinski tretman. Kontaktirajte Hansford Advokatsku Kancelariju odmah da razgovarmo o mogućnosti za vašu medicinsku negu. Pozovite (770) 922-3660 za besplatnu početnu konsultaciju! Mi tečno govorimo Bosanski, Hrvatski i Srpski jezik .