Mi radimo povrede, naknadu radnika , medicinske zloupotrebe i parnice za pogrešnu smrt. Mi predstavljamo porodice ciji najdrazi si ubijeni nemarom drugih osoba i ljude koji su pretrpeli povrede koje menjaju život i koje mogu zahtevati mesece ili godine lečenja i rehabilitacije da se povrate na živote koje su imali pre nego što su postali povredjeni. Mnogi od naših klijenta su pretrpeli stalne povrede, za koje im je potrebna naknada za buduće medicinske troškove, gubitak radne sposobnosti, i izgubljene uživanja života.

Za razliku od mnogih pravnika, mi ne tražimo brzo namirenje pranica o povredama. U slučajevima ozbiljnih povreda, dostižući brzo rešenje može samo imati koristi pravnim firmama i kompaniji osiguranja, a povređeni ne može da primi dovoljno novca da plati medicinske račune, a još manje da ih nadoknadi za ono što su izgubili.

U advokatskoj kancelariji Nathaniel F. Hansford, mi smo spremni da odnesemo vaš slučaj koliko je potrebno da vam pomogne da dobije pravičnu i punu naknadu. Mi imamo iskustva sa dobijanjem pravde za naše klijente u Georgia-i i federalnim sudskim sistemima.Besplatne konsultacije

Za više informacije ili besplantu konsulaciju od strane advokata, pozovite 770-922-3660 ili popunite kontakt formular na ovom sajtu. Imamo kancelarije i u Atlanta-i i Conyers-u. Naš Iskusni Advokati Radničke Kompenzacije Bore Se Za Vasa Prava

Radnička kompenzacija je program osiguranja koji garantuje isplatu medicinskih beneficija i dijela nedeljnih zarada radnicima koji su povređeni tokom posla. Radnička kompenzacija je bez-greske osiguravajuci sistem. Nije bitno da li ste bili odgovorni za udes koji je izazvao vaše povrede. Ako ste bili povređeni na poslu, pokriveni ste.

Svaki poslodavac u Georgia-i koji ima tri ili više zaposlenih mora obezbediti osiguranje radničke kompenzacija za svoje radnike.

Pravna Pomoć za Povređene Radnika Nazovite 770-922-3660Parnice treće partije

Ako je neko osim vašeg poslodavca ili kolega izazvao vase povrede, vi možete biti u stanju da oporavite od tog trećeg lica novčanu naknadu kroz podnošenja tužbe lične povrede. Ove takozvane parnice trece partije su generalno više finansijski korisne za žrtve povrede. Parnice trece partije omogućavaju povređenim ljudima da oporave naknadu za bol i patnju, kao i za medicinske troškove i izgubljenu zaradu. Radnička kompenzacija ne ukljucuje nadoknadu povređenih radnika za bol i patnju izazvane povredom.

U advokatskoj kancelariji Hansford McDaniel – Workers’ Compensation Attorneys, mi pomažemo našim klijentima dobiti sve pogodnosti koje imaju pravo da prime pod Georgia programom radnička kompenzacije. Takođe pažljivo analiziramo okolnosti njihovih povreda na radnom mestu da utvrdimo da li možemo da podnesemo parnicu trece partije protiv nekoga osim poslodavca.

Da biste saznali više o tome kako trazimo maksimalnu kompenzaciju za povređene radnike, kontaktirajte našu kancelariju za besplatnu konsultacije i procenu slučaja.

Iz naše kancelarije i u Atlanta-i i Conyers-u mi zastupamo klijente širom država Georgia i Alabama. Mi tečno govorimo Bosanski, Hrvatski, i Srpski.